Certificering af supervisorer - Albatros
16245
post-template-default,single,single-post,postid-16245,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
Kursus1

Certificering af supervisorer

Få papir på din praktiske erfaring

Nogle gange gør papiret en stor forskel. Hvis du har en uddannelse i supervision fra Albatros – eller en uddannelse med lignende niveau – og mere end 30 timers praktisk erfaring med supervision, tilbyder vi en autoriseret certificering af dine kompetencer.

Når du har udfyldt og underskrevet papirerne, der dokumenterer din praktiske erfaring, kan du komme til certificering hos os. Du stiller selv med en gruppe, der skal superviseres i en time. Og mens du arbejder med gruppen, bliver du observeret af andre, med supervisorerfaring og af en af underviserne fra vores supervisoruddannelse.

Bagefter får du omfattende feedback både fra de andre supervisorer og fra underviseren. Det giver dig en øget bevidsthed om din egen rolle og egenskaber som supervisor. Vi udsteder efterfølgende certifikat med hovedpunkter fra feedbacken og en dokumentation af din erfaring.

Vi afholder certificering to gange årligt, og prisen for certificeringen er 5000 kr.

Kontakt Mia Søiberg på miasoiberg@goproces.dk for nærmere information.