Om os - Albatros
15327
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15327,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Hvem er Albatros?

 

Supervision

Supervision er en metode, der kan understøtte en faglig udvikling og være med til at styrke samarbejdet og øge kvaliteten af den ydelse, I leverer. Supervison varetages af trænede, professionelle og benyttes ofte i virksomheder og organisationer, der arbejder med mennesker. Metoden er baseret på en styret dialog og kan have form af både individuelle samtaler og gruppesessioner.

 

Supervision a la Albatros

Hos Albatros tager supervisionen altid udgangspunkt i deltagernes konkrete virkelighed og aktuelle problemstillinger. Vi inddrager altid gruppen aktivt, så ingen deltagere sidder passive og ser til; alle deltager og bidrager til alles proces. Lederen er ikke fremmed i vores supervision, så hvis det giver mening, at lederen bliver inddraget, så gør vi det. Vi har fokus på det faglige og det personfaglige, men aldrig det rent personlige. Alle udfordringer kan se forskellige ud fra person til person, og vi er eksperter i at skabe den gode personfaglige udvikling, men vi er også rigtig gode til at indramme den bane, vi spiller på. Vores tunge erfaring og teoretiske fundament giver os overblikket til at finde den perfekte balance mellem teori og praksis i hvert enkelt tilfælde. Vi tilbyder supervision og skræddersyede udviklingsforløb, og vi er førende inden for professionelle dialogformer og samarbejde – i teori og praksis. Og vi sætter fortsat nye standarder for kvaliteten og rækkevidden af efteruddannelse for ledere og medarbejdere.

 

Hvem er Albatros?

Albatros er et konsulenthus grundlagt i 1985. Vi har gennem alle årene rekrutteret vores konsulenter fra praksisfeltet, hvilket sikrer en sund balance mellem teori og praksis. Så uanset om vi arbejder i det offentlige eller det private felt, er det konsulenter med praktisk erfaring, der varetager opgaven. Vi er optaget af at hjælpe mennesker og organisationer til at se nye muligheder og finde handlekraft til at udvikle nye perspektiver og muligheder. Vi går op i, hvordan mennesker danner nye forståelser, folder tanker ud og går nye veje. Dét skaber forandring i praksis. Vi tror på, at mennesker grundlæggende er ansvarlige og opsatte på at yde deres bedste. Men mennesket har samtidig et behov for udvikling og for at blive udfordret, og vi har den grundholdning, at mennesket ikke kan udvikle sig alene. Samarbejde skaber grobund for både den personlige og den professionelle udvikling.

Hvem er vi?

Vi arbejder med læring, udvikling, forandringer og adfærdsændringer. Og vi tager altid konkret udgangspunkt i den virkelighed, der omgiver os, vores samarbejdspartnere og vores kursister.