Supervision af grupper – med eller uden leder - Albatros
16259
post-template-default,single,single-post,postid-16259,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
Ydelser

Supervision af grupper – med eller uden leder

Vi tilbyder supervision til både mindre og større grupper.

Formålet med denne form for ‘klassisk supervision’ er at give medarbejdergruppen eller lederen mulighed for at arbejde udviklende med store og små udfordringer fra hverdagen. Det giver rum for refleksioner, som den travle arbejdsdag sjældent giver tid eller overskud til. Gruppen bliver skarpere på faglige kompetencer i praksis, mere koordinerede i opgaveløsningen, og medlemmerne i gruppen kan inspirerer hinanden kreativt. Samtidig bliver gruppen mere opmærksom på hinanden og hinandens trivsel i organisationen.

Form og struktur
Supervision i gruppe tager som regel udgangspunkt i den enkelte deltager. Vi arbejder med det, der er i fokus for den enkelte i hverdagen. Og de øvrige i gruppen deltager aktivt i arbejdet og inddrages løbende på forskellige måder. Deltagerne tager enten individuelt eller i fællesskab emner med til bordet, som de ønsker at arbejde med; emner der har relation til kerneopgaven. Supervisor giver den eller de, der er i fokus, plads til undersøgelse og eftertænksomhed og i sidste ende rum til at udvide tanke- og handlekompetencer.

Kontakt Henrik Thomsen og hør mere: 21450893.